Project Description

The „Private owner“ fit out at 1000 Connecticut stands as a model of innovative design, high-quality craftsmanship, and dedicated problem solving. The new office includes unique finishes and the latest high-tech capabilities that support energy efficiency, environmental sustainability, and technology. Despite a tight nine-month schedule and unforeseen design changes, Konstruct delivered the space on time.

The 400 square-foot „Private owner“ space showcases high-end design and construction, such as a 150-seat auditorium, a water feature, curved drywall, multi-story open staircases, and penny-tile-clad, egg-shaped pantries. To bring the pantries to life, the design and construction team used a three dimensional graphic model of the pantry and controlled CNC machines to cut the wood skeleton components of the pantry. The skeleton was then clad in flexible wacky wood, waterproofing, and penny tile to produce smooth curves.

Home Interior

Project Details